1

Veelgestelde vragen

Hoe kan je Pom d’Api sandalen van Pom d'Api best onderhouden?

Het onderhouden van Pom d'Api sandalen is heel eenvoudig, en met een goed onderhoud kan je hun levensduur ook verlengen. Wij geven je alvast enkele tips mee.

  • Reinig Pom d’Api sandalen regelmatig
    Gebruik hiervoor een zachte borstel of doek om vuil en stof te verwijderen. Voor hardnekkige vlekken kan je een licht vochtige doek gebruiken, eventueel met een mild reinigingsmiddel.
  • Vermijd water op je Pom d’Api sandalen
    Probeer te voorkomen dat de sandalen volledig nat worden. Mocht dit toch gebeuren, laat ze dan op kamertemperatuur drogen en vermijd direct zonlicht of hittebronnen.
  • Bescherm het leer van je sandalen
    Gebruik een leerbeschermer of conditioner om het leer soepel en beschermd te houden. Zo blijven de Pom d’Api sandalen comfortabel aan de voetjes en zien ze langdurig mooi uit.
  • Berg je Pom d’Api sandelen mooi op
    Is het mooie weer alweer voorbij? Bewaar de Pom d’Api sandalen dan op een droge, koele plaats gedurende de winterperiode. Zo haal je ze in perfecte staat terug uit zodra de eerste lentezon zich terug laat zien.

Met deze eenvoudige stappen blijven Pom d'Api sandalen langer mooi en blijven ze comfortabel zitten aan de voetjes van je kind. Ze zullen maar wat graag rennen en spelen met hun Pom d’Api sandalen aan. Welke kies jij in de winkels of webshop van La Plage? Wij bieden niet alleen steeds de nieuwste collecties aan, maar ook budgetvriendelijke exemplaren met onze Pom d’Api sandalen outlet collectie.

Heeft u nog vragen of wenst u graag extra informatie

Contacteer ons